Boost je vacature met onze unieke aanpak

Met ons recruitment- en marketingteam hebben wij jarenlange ervaring in het publiceren, promoten en vervullen van vacatures voor organisaties in de meest uiteenlopende branches. Deze ervaringen bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat we een betrouwbare methode hebben gevonden die zich keer op keer bewijst. Wij zijn daarom de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar een strategische voorsprong in het aantrekken van de best passende kandidaten.

Wat kun je verwachten?

Binnen vier stappen jouw vacature online promoten via social media, jobboards & actieve search.

01

Kennis maken

Samen plannen we een (digitale) afspraak in om kennis te maken met jouw organisatie, de vacature(s) te bespreken en strategie te bepalen.

02

Start werving

Activeren van aantrekkelijke en wervende campagnes via de jobboards en sociale media. Optioneel aangevuld met actieve search en selectie.

03

Optimaliseren

Tweewekelijks evalueren wij met jou de resultaten van de campagnes. Vervolgens optimaliseren wij de werving om het doel te behalen.

04

Afronden

Alle activiteiten hebben als doel de juiste kandidaat te selecteren. Wij kunnen je helpen en adviseren in de afsluitende- en selectiefase.

Hoe ziet de Vacaturebooster aanpak eruit? šŸ‘‡

Social media

Dagelijks zijn er bij elkaar meer dan 15 miljoen gebruikers op Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok.Ā  Het goed presenteren van je vacature op 1 of meerdere social media kanalen, kan dus een echte boost geven aan het vinden van nieuw personeel.

Met onze vacaturemarketing aanpak, zorgen we ervoor dat jouw vacatures optimaal worden gepromoot. We creƫren boeiende advertenties en stellen doelgroepgerichte campagnes op om de juiste kandidaten aan te trekken. Door te profiteren van de kracht van sociale media, kunnen we jouw vacatures snel en effectief onder de aandacht brengen, waardoor het wervingsproces soepel en efficiƫnt verloopt.

Jobboards

Met onze recruitmentcampagnes zorgen we ervoor dat jouw vacatures de aandacht krijgen die ze verdienen. We verspreiden jouw vacatures niet alleen op populaire social media platforms, maar ook op een breed scala aan jobboards. Voorbeelden hiervan zijn Indeed, Monsterboard en de Nationale Vacaturebank. Hierdoor worden jouw vacatures zichtbaar voor een groot publiek en vergroten we de kans om geschikte kandidaten aan te trekken. Jouw vacatures worden gepresenteerd op maar liefst 25 vacaturesites, waardoor de exposure aanzienlijk wordt vergroot.

Actieve search

Met onze actieve search capaciteit benaderen we proactief potentiƫle kandidaten die passen bij de vereisten en cultuur van jouw organisatie. Door ons team van ervaren recruiters en ons uitgebreide netwerk en geavanceerde zoektechnieken zoeken we gericht naar potentiƫle kandidaten. We identificeren en benaderen geschikte kandidaten, waarbij we de nadruk leggen op kwaliteit en match met jouw vacature. Onze doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat we de juiste mensen aantrekken voor jouw team, waardoor het invullen van jouw vacatures een soepele en efficiƫnte ervaring wordt.

Vul je gegevens in

We nemen binnen enkele uren contact met je op geheel vrijblijvend.