Kennismaken met Vacaturebooster

Vacaturebooster bestaat uit een groep ervaren marketing specialisten met een missie en een visie. Vacaturebooster slaat de brug tussen werkgever en werknemer. Dit doen we via bekende social media kanalen. Dankzij de informatie van de klant en onze marketing skills zijn we in staat nieuw personeel te werven voor openstaande vacatures.

Bruggen slaan tussen werkgever en werknemer is wat we gaaf vinden!

Van moeilijk tot makkelijk te vinden personeel, wij gaan de uitdaging niet uit de weg. Dat is ook waarom bedrijven vaak alle vacatures door ons laten promoten.

01

Creativiteit

Wij geloven dat een vacature voor zichzelf moet spreken. Dit houd in dat zodra iemand je vacature ziet het meteen duidelijk moet zijn naar wie er gezocht word en wie niet. Een vacature met de juiste uitstraling is één van de basis onderdelen voor het vinden van het juiste personeelslid.

02

Herkenning

jij werkt hard als ondernemer en wij weten hoe belangrijk het dan is om de juiste mensen om je heen te hebben om je onderneming te laten groeien.

03

Groei

We zijn een organisatie die er constant op uit is om het maximale eruit te halen wat erin zit. Dit houdt in dat we blijven bijscholen, nieuwe dingen uitproberen en de werkende technieken verder uitbouwen en perfectioneren.

Een unieke strategie voor het vinden van nieuw personeel

Onze strategie kenmerkt zich door het activeren van meer dan alleen de gewenste personeelsleden. We definiëren meestal drie subdoelgroepen zoals we je hieronder uitleggen. Als je gebruik maakt van ons abonnement gaan we automatisch aan de slag met deze complete methode.

Switchen van branche

Op zoek naar nieuw personeel en weinig tot geen specifieke opleiding benodigd? Met onze strategie vind je nieuw personeel uit een andere branche.
Voorbeeld: van horecamedewerker naar magazijnmedewerker.

Verleidingscampagne

Op zoek naar nieuw personeel met ervaring en opleiding in jouw branche? Met onze strategie verleiden we ervaren personeelsleden met bijvoorbeeld betere secundaire voorwaarden. Voorbeeld: ICT'er met auto van de zaak.

Verwijzingscampagne

Met deze strategie activeren we het netwerk van jouw gewenste personeelslid. Zo tonen we de campagne aan familie, vrienden en kennissen. Wordt de kandidaat aangenomen? Worden beide beloond met een leuke activiteit.

Veel gestelde vragen

Hier vind je onze meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan aan onze specialisten. 

Lees onze beoordelingen

Jazeker, we hebben al meer bedrijven blij gemaakt met het boosten van openstaande vacatures. 

Fijn en vriendelijk bedrijf om mee samen te werken! Hebben ons goed geholpen in de werving van medewerkers.

  Corne van Eldik
  Corne van Eldik

  Eigenaar Sterk Elektro

  Door hun snelle service, flexibele houding en het maken van mooie advertenties hebben we samen mooie resultaten geboekt. Bedankt!

   Rudie Doeze Jager
   Rudie Doeze Jager

   Marketing Kroon Installatietechniek

   Vul je gegevens in

   We nemen binnen enkele uren contact met je op geheel vrijblijvend.