Opzoek naar de nieuwe Steve Jobs voor in je ICT bedrijf?

Ben jij opzoek naar een ICT ‘er, ICT leerling of ICT consultant? Wij kunnen je hierbij helpen. Door onze unieke vacaturemarketing methode zorgen we ervoor dat jouw vacature opvalt en de juiste mensen activeert om te solliciteren. Lees verder en bekijk onze unieke methode of bekijk onze voorbeeld doelgroep voor ICT consultant. 

Wat kun je verwachten?

Binnen vier stappen jouw vacature online promoten via social media (Facebook en Instagram). 

01

Kennis maken

Samen plannen we een digitale afspraak om kennis met jouw bedrijf of instelling te maken en zo de doelgroep en strategie te bepalen.

02

Bouwen campagnes

Op basis van jouw huisstijl en onze strategie ontwerpen we prachtige advertenties om zo potentiële kandidaten te overtuigen.

03

Analyse campagnes

Je ontvangt een eigen real-time dashboard om zo alle statistieken, zoals klikken, klikbudget en vertoningen, te kunnen bekijken.

04

Optimaliseren

Elke maand blijven we de campagnes verbeteren om zo de ideale personeelsleden te vinden voor jouw openstaande vacature(s).

Een unieke strategie voor het vinden van nieuw personeel

Onze strategie kenmerkt zich door het activeren van meer dan alleen de gewenste personeelsleden. We definiëren meestal drie subdoelgroepen zoals we je hieronder uitleggen. Als je gebruik maakt van ons abonnement gaan we automatisch aan de slag met deze complete methode.

Switchen van branche

Op zoek naar nieuw personeel en weinig tot geen specifieke opleiding benodigd? Met onze strategie vind je nieuw personeel uit een andere branche.
Voorbeeld: van horecamedewerker naar magazijnmedewerker.

Verleidingscampagne

Op zoek naar nieuw personeel met ervaring en opleiding in jouw branche? Met onze strategie verleiden we ervaren personeelsleden met bijvoorbeeld betere secundaire voorwaarden. Voorbeeld: ICT'er met auto van de zaak.

Verwijzingscampagne

Met deze strategie activeren we het netwerk van jouw gewenste personeelslid. Zo tonen we de campagne aan familie, vrienden en kennissen. Wordt de kandidaat aangenomen? Worden beide beloond met een leuke activiteit.

Prijzen

Een vaste pakketprijs exclusief klikbudget (4-6 euro per dag, naar eigen keuze). Bekijk hieronder de veel gestelde vragen voor meer informatie. 

Contact

Matthijs Drost

Marketeer

Goud

€495/ per maand per vacature

Zilver

€395/ per maand per vacature

Extra bij te bestellen

Fotografie

Sprekende foto’s zijn belangrijk voor de succesgraad van jouw campagne. Nog geen sprekende foto’s? Onze fotograaf komt  graag bij je langs.

Al vanaf 299,- excl. BTW eenmalig

Ideale vacaturepagina (coming soon!)

Een bewezen landingspagina ontvangen voor jouw vacature? Overtuig een kandidaat om voor jouw bedrijf of instelling te kiezen. Deze feature wordt begin Q2 2022 verwacht. 

Al vanaf 79,- excl. BTW per maand

Meest recente projecten

Hieronder vindt een overzicht van onze laatste projecten. Ben je op zoek naar een project die vergelijkbaar is met jouw situatie? Laat het ons weten!

Vacaturebooster marketing vacature promoten
Vacaturebooster marketing vacature promoten

Veel gestelde vragen

Hier vind je onze meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan aan onze specialisten. 

Opzoek naar de nieuwe Steve Jobs voor in je ICT bedrijf?

Op dit moment is er ontzettend veel vraag naar mensen met ICT kennis. Ergens tussen al die vacatures staat ook jouw vacature. Om ervoor te zorgen dat je vacature opvalt tussen al die andere vacatures moet er meer gebeuren dan een vacature pagina aanmaken op je website. Wij van Vacaturebooster kunnen je hierbij helpen wij zorgen er niet alleen voor dat je vacature maximaal opvalt tussen al die andere vacatures, nee we zorgen er ook voor dat de vacature gezien wordt door alleen de mensen die jij zoekt. We gaan samen opzoek naar wie jij nu echt opzoek bent, aan de hand daarvan + jouw foto’s maken we gave vacature posts die jouw doelgroep aanspreken en activeert om te solliciteren.

Wij helpen jou bijvoorbeeld met het vinden van:

  1. Vacature ervaren ICT ‘er
  2. Vacature ICT leerling
  3. Vacature ICT consultant
  4. Vacature ICT stagelopers
 
Facebook en Instagram beschikken over heel veel informatie, wij gebruiken deze informatie om zo specifiek mogelijk te kunnen adverteren. We geven je een voorbeeld: Jij bent op zoek naar een ICT consultant in de regio van Dodewaard. Een profiel zou dan bijvoorbeeld moeten voldoen aan:
  1. Leeftijd van 22 – 40 jaar
  2. Straal van 15 km rondom Dodewaard
  3. Diverse ICT opleidingen en cursussen
  4. Vrijgezel
  5. Heeft affiniteit met ICT gerelateerde onderwerpen
 

Of je nu op zoek bent naar een ervaren ICT ‘er, een schoolverlater of een ICT consultant, wij helpen je graag. Interesse? Bel naar 0488 23 40 00 of stuur een e-mail naar info@vacaturebooster.nl

Vul je gegevens in

We nemen binnen enkele uren contact met je op geheel vrijblijvend.