Benieuwd naar onze meest recente referenties?

Hieronder vindt je drie voorbeelden van projecten die we al gedaan hebben. Alle drie de projecten verschillen in veel opzichten van elkaar. Zo zijn de functies totaal verschillend en zijn ze werkzaam in verschillende branches.

Recruiter bij Weflex Personeelsdiensten

Met Weflex Personeelsdiensten hebben we al een jarenlange samenwerking. Deze snel groeiende uitzendorganisatie breidt vaak het team uit en wij helpen ze daar graag mee. Bij Weflex zetten we vaak videocontent in combinatie met marketing via sociale media in.

 

Content marketeer bij van der Garde Tuinmeubelen

De uitdaging was duidelijk: Van de Garde Tuinmeubelen zocht naar een getalenteerde en creatieve Content Marketeer die niet alleen bekwaam was in het creëren van boeiende content, maar ook een diepgaand begrip had van de tuinmeubelindustrie en de wensen van de doelgroep van het bedrijf. Met deze criteria in gedachten zijn we aan de slag gegaan om de perfecte match te vinden. Al snel kwamen we tot de geschikte kandidaat en hebben wij van der Garde aan een nieuwe content marketeer geholpen.

Verkoopadviseur bij Werkbladengroothandel

Onze rol als vacaturemarketeer voor Werkbladengroothandel heeft geleid tot het vinden van een passende verkoopadviseur. Samen met Werkbladengroothandel hebben we hun wensen en behoeften besproken, waardoor we een plan konden maken om de juiste kandidaat te vinden. We zijn langsgegaan met onze fotograaf bij Werkbladengroothandel in Tiel om een toffe vacaturevideo op te nemen, die we vervolgens hebben gedeeld op verschillende sociale mediaplatforms. We kregen veel reacties van kandidaten, dus hebben we zorgvuldig geselecteerd en uiteindelijk de perfecte verkoopadviseur gevonden. 

Lees onze beoordelingen

Jazeker, we hebben al meer bedrijven blij gemaakt met het boosten van openstaande vacatures. 

Snelle service en vriendelijk bedrijf om mee samen te werken. Wij raden het aan!

  Arne van Westreenen
  Arne van Westreenen

  Eigenaar Weflex

  Door hun fijne en flexibele houding en het maken van mooie advertenties hebben we samen mooie resultaten geboekt. Namens ons bedankt!

   Gerrit van der Garde
   Gerrit van der Garde

   Eigenaar van der Garde Tuinmeubelen

   Vul je gegevens in

   We nemen binnen enkele uren contact met je op geheel vrijblijvend.