Boost je vacature met onze unieke methode

Omdat we al jaren de marketing verzorgen voor bedrijven hebben we veel ervaring kunnen opbouwen met het promoten van vacatures. Deze ervaringen bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat we een betrouwbare methode hebben gevonden die zich keer op keer bewijst.

Wij boosten met Facebook & Instagram

Met bij elkaar meer dan 13 miljoen dagelijkse gebruikers zijn Facebook en Instagram 1 van de grotere social media kanalen. Het goed presenteren van je vacature op 1 of beide kanalen kan dus een echte boost geven aan het vinden van nieuw personeel.

Facebook

Wegens de geavanceerde advertentie mogelijkheden is Facebook een ideaal platform om uw vacature op te promoten. Buiten dat is Facebook een veel gebruik platform door de wat ouderen onder ons waardoor we ook kunnen richten op meer ervaren personeelsleden.

Instagram

Instagram is het social media platform van deze tijd. Vooral de jongeren onder ons weten de weg goed te vinden voor het platform. Hierdoor is het platform ook erg geschikt voor het vinden van schoolverlaters en jonge personeelsleden.

Een unieke strategie voor het vinden van nieuw personeel

Onze strategie kenmerkt zich door het activeren van meer dan alleen de gewenste personeelsleden. We definiëren meestal drie subdoelgroepen zoals we je hieronder uitleggen. Als je gebruik maakt van ons abonnement gaan we automatisch aan de slag met deze complete methode.

Switchen van branche

Op zoek naar nieuw personeel en weinig tot geen specifieke opleiding benodigd? Met onze strategie vind je nieuw personeel uit een andere branche.
Voorbeeld: van horecamedewerker naar magazijnmedewerker.

Verleidingscampagne

Op zoek naar nieuw personeel met ervaring en opleiding in jouw branche? Met onze strategie verleiden we ervaren personeelsleden met bijvoorbeeld betere secundaire voorwaarden. Voorbeeld: ICT'er met auto van de zaak.

Verwijzingscampagne

Met deze strategie activeren we het netwerk van jouw gewenste personeelslid. Zo tonen we de campagne aan familie, vrienden en kennissen. Wordt de kandidaat aangenomen? Worden beide beloond met een leuke activiteit.

Wat kun je verwachten?

Binnen vier stappen jouw vacature online promoten via social media (Facebook en Instagram). 

01

Kennis maken

Samen plannen we een digitale afspraak om kennis met jouw bedrijf of instelling te maken en zo de doelgroep en strategie te bepalen.

02

Bouwen campagnes

Op basis van jouw huisstijl en onze strategie ontwerpen we prachtige advertenties om zo potentiële kandidaten te overtuigen.

03

Analyse campagnes

Je ontvangt een eigen real-time dashboard om zo alle statistieken, zoals klikken, klikbudget en vertoningen, te kunnen bekijken.

04

Optimaliseren

Elke maand blijven we de campagnes verbeteren om zo de ideale personeelsleden te vinden voor jouw openstaande vacature(s).

Veel gestelde vragen

Hier vind je onze meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan aan onze specialisten. 

Lees onze beoordelingen

Jazeker, we hebben al meer bedrijven blij gemaakt met het boosten van openstaande vacatures. 

Fijn en vriendelijk bedrijf om mee samen te werken! Hebben ons goed geholpen in de werving van medewerkers.

  Corne van Eldik
  Corne van Eldik

  Eigenaar Sterk Elektro

  Door hun snelle service, flexibele houding en het maken van mooie advertenties hebben we samen mooie resultaten geboekt. Bedankt!

   Rudie Doeze Jager
   Rudie Doeze Jager

   Marketing Kroon Installatietechniek

   Vul je gegevens in

   We nemen binnen enkele uren contact met je op geheel vrijblijvend.