Weken verder en nog steeds geen monteur gevonden?

Opzoek naar een ervaren auto monteur, werkplaats chef of leerling monteur maar nog steeds er geen één gevonden? Dan wordt het eens tijd om je vacature een goede boost te geven! Samen met jou kunnen we ervoor zorgen dat je vacature in de spotlight komt te staan. Lees verder en bekijk onze unieke methode of bekijk onze voorbeeld doelgroep voor werkplaats chef. 

Wat kun je verwachten?

Binnen vier stappen jouw vacature online promoten via social media (Facebook en Instagram). 

01

Kennis maken

Samen plannen we een digitale afspraak om kennis met jouw bedrijf of instelling te maken en zo de doelgroep en strategie te bepalen.

02

Bouwen campagnes

Op basis van jouw huisstijl en onze strategie ontwerpen we prachtige advertenties om zo potentiële kandidaten te overtuigen.

03

Analyse campagnes

Je ontvangt een eigen real-time dashboard om zo alle statistieken, zoals klikken, klikbudget en vertoningen, te kunnen bekijken.

04

Optimaliseren

Elke maand blijven we de campagnes verbeteren om zo de ideale personeelsleden te vinden voor jouw openstaande vacature(s).

Een unieke strategie voor het vinden van nieuw personeel

Onze strategie kenmerkt zich door het activeren van meer dan alleen de gewenste personeelsleden. We definiëren meestal drie subdoelgroepen zoals we je hieronder uitleggen. Als je gebruik maakt van ons abonnement gaan we automatisch aan de slag met deze complete methode.

Switchen van branche

Op zoek naar nieuw personeel en weinig tot geen specifieke opleiding benodigd? Met onze strategie vind je nieuw personeel uit een andere branche.
Voorbeeld: van horecamedewerker naar magazijnmedewerker.

Verleidingscampagne

Op zoek naar nieuw personeel met ervaring en opleiding in jouw branche? Met onze strategie verleiden we ervaren personeelsleden met bijvoorbeeld betere secundaire voorwaarden. Voorbeeld: ICT'er met auto van de zaak.

Verwijzingscampagne

Met deze strategie activeren we het netwerk van jouw gewenste personeelslid. Zo tonen we de campagne aan familie, vrienden en kennissen. Wordt de kandidaat aangenomen? Worden beide beloond met een leuke activiteit.

Prijzen

Een vaste pakketprijs exclusief klikbudget (4-6 euro per dag, naar eigen keuze). Bekijk hieronder de veel gestelde vragen voor meer informatie. 

Contact

Matthijs Drost

Marketeer

Goud

€495/ per maand per vacature

Zilver

€395/ per maand per vacature

Extra bij te bestellen

Fotografie

Sprekende foto’s zijn belangrijk voor de succesgraad van jouw campagne. Nog geen sprekende foto’s? Onze fotograaf komt  graag bij je langs.

Al vanaf 299,- excl. BTW eenmalig

Ideale vacaturepagina (coming soon!)

Een bewezen landingspagina ontvangen voor jouw vacature? Overtuig een kandidaat om voor jouw bedrijf of instelling te kiezen. Deze feature wordt begin Q2 2022 verwacht. 

Al vanaf 79,- excl. BTW per maand

Meest recente projecten

Hieronder vindt een overzicht van onze laatste projecten. Ben je op zoek naar een project die vergelijkbaar is met jouw situatie? Laat het ons weten!

Vacaturebooster marketing vacature promoten
Vacaturebooster marketing vacature promoten

Veel gestelde vragen

Hier vind je onze meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan aan onze specialisten. 

Weken verder en nog steeds geen monteur gevonden?

We weten allemaal dat mensen met twee rechter handen moeilijk te vinden zijn. Sommige auto bedrijven zijn maanden opzoek naar überhaupt iemand die de kwaliteiten heeft die zij zoeken, maar worden teleurgesteld als de persoon niet goed past binnen het team. Om sneller het juiste personeelslid te vinden is er dus een unieke methode nodig die meer keuze tussen sollicitanten creëert. Dit is waar wij je bij kunnen helpen! Wij hebben een unieke methode gevonden waarmee we je vacature een echte boost geven. Dit doen we via Facebook en Instagram. Aan de hand van de informatie en de foto’s die jij met ons deelt gaan wij ervoor zorgen dat jouw vacature aan de juiste persoon getoond wordt. 

Wij helpen jou bijvoorbeeld met het vinden van:

  1. Vacature ervaren werkplaats chef
  2. Vacature automonteur
  3. Vacature leerling monteur
  4. Vacature autopoetser
 
Facebook en Instagram beschikken over heel veel informatie, wij gebruiken deze informatie om zo specifiek mogelijk te kunnen adverteren. We geven je een voorbeeld: Jij bent op zoek naar een werkplaats  in de regio van Veenendaal. Een profiel zou dan bijvoorbeeld moeten voldoen aan:
  1. Leeftijd van 25 – 45 jaar
  2. Straal van 15 km rondom Veenendaal
  3. HBO automotive opleiding
  4.  Vrijgezel
  5. Heeft affiniteit met techniek en leiding geven gerelateerde onderwerpen
 

Of je nu op zoek bent naar een werkplaats chef, een schoolverlater of een autopoetser, wij helpen je graag. Interesse? Bel naar 0488 23 40 00 of stuur een e-mail naar info@vacaturebooster.nl

Vul je gegevens in

We nemen binnen enkele uren contact met je op geheel vrijblijvend.