Opzoek naar geschikt personeel in de bouw?

Wij helpen jou met het promoten van je vacature bij de juiste doelgroep. Er is momenteel heel veel vraag naar personeel in de bouw zoals timmermannen, uitvoerders en werkvoorbereiders. Naar verwachting zal dit de komende jaren ook blijven, investeer daarom nu in goed personeel en blijf de concurrentie een stap voor. Lees verder en bekijk onze unieke aanpak.

Onze unieke vacature marketing aanpak

Vind jouw nieuwe bouwprofessional!

In de bouwsector is vakmanschap van onschatbare waarde. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw vacature opvalt tussen al die anderen? Een simpel berichtje in de krant of op je website is niet meer genoeg. Daarom staan wij voor je klaar. Met ons ervaren recruitmentteam en onze geavanceerde advertentiemogelijkheden op sociale media en jobboards, vinden we het geschikte personeel voor jou. We gaan samen met jou in gesprek om de doelgroep te bepalen. Vervolgens maken we op basis van de door jou verstrekte informatie en foto’s krachtige posts die jouw potentiële werknemers aanspreken en aanzetten tot solliciteren. En dit alles zonder de hoge kosten die gepaard gaan met traditionele wervings- en selectiebureaus.

 

  • Maak gebruik van onze expertise in recruitment en marketing om het beste talent aan te trekken.
  • Laat ons je ondersteunen bij het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten die de juiste doelgroep aanspreken.
  • Verhoog de zichtbaarheid van jouw vacatures en ontvang meer sollicitaties.
  • Onze ervaren recruiters zorgen voor een gestroomlijnd wervingsproces!
 

 

Bij Vacaturebooster bieden we deskundige ondersteuning bij het aantrekken van personeel in de groensector. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een strategie die perfect aansluit bij de behoeften van jouw organisatie en vacature.

Dankzij onze ruime ervaring  in recruitment en marketing kunnen we je bijstaan bij het invullen van diverse functies binnen dit vakgebied.

Wij helpen jou bijvoorbeeld met het vinden van:

  1. Vacature hovenier voorman
  2. Vacature hovenier
  3. Vacature leerling hovenier
  4. Vacature calculator groensector
 
Dit is slechts een kleine selectie van de vele mogelijkheden die we bieden. We nodigen je graag uit om te ontdekken welke wervingsaanpak het beste past bij jouw specifieke vacature op het gebied van groen door contact met ons op te nemen.

Of je nu op zoek bent naar een ervaren hovenier, een schoolverlater of een voorman, wij helpen je graag. Interesse? Bel naar 085-7602807 of stuur een e-mail naar info@vacaturebooster.nl We kijken ernaar uit om van je te horen!

Onze vacaturemarketing aanpak voor het vinden van nieuwe collega's

 We hebben onze aanpak onderverdeeld in drie kernactiviteiten. Bij aanschaf van een pakket gaan we automatisch aan de slag met deze complete vacaturemarketing aanpak.

Sociale media

Creëren van aantrekkelijke advertenties en gerichte campagnes op Instagram & Facebook om zo efficiënt mogelijk jouw nieuwe geschikte collega's aan te trekken.

Jobboards

Op maar liefst 20 vacaturepagina's verspreiden we jouw vacatures voor maximale zichtbaarheid van de meest geschikte kandidaten.

Actieve search

Ons ervaren recruitmentteam zoekt proactief naar kandidaten die passen bij jouw bedrijfscultuur en behoeften.

Wat kun je verwachten?

Binnen vier stappen jouw vacature online promoten via social media, jobboards & actieve search.

01

Kennis maken

Samen plannen we een (digitale) afspraak in om kennis te maken met jouw organisatie, de vacature(s) te bespreken en strategie te bepalen.

02

Start werving

Activeren van aantrekkelijke en wervende campagnes via de jobboards en sociale media. Optioneel aangevuld met actieve search en selectie.

03

Optimaliseren

Tweewekelijks evalueren wij met jou de resultaten van de campagnes. Vervolgens optimaliseren wij de werving om het doel te behalen.

04

Afronden

Alle activiteiten hebben als doel de juiste kandidaat te selecteren. Wij kunnen je helpen en adviseren in de afsluitende- en selectiefase.

Vul je gegevens in

We nemen binnen enkele uren contact met je op geheel vrijblijvend.