Op zoek naar nieuw personeel in de bouw?

Wij helpen jou met het promoten van je vacature bij de juiste doelgroep. Er is momenteel heel veel vraag naar personeel in de bouw zoals timmermannen, uitvoerders en werkvoorbereiders. Naar verwachting zal dit de komende jaren ook blijven, investeer daarom nu in goed personeel en blijf de concurrentie een stap voor. Lees verder en bekijk onze unieke methode of bekijk een voorbeeld doelgroep voor een leerling timmerman.

Wat kun je verwachten?

Binnen vier stappen jouw vacature online promoten via social media (Facebook en Instagram). 

01

Kennis maken

Samen plannen we een digitale afspraak om kennis met jouw bedrijf of instelling te maken en zo de doelgroep en strategie te bepalen.

02

Bouwen campagnes

Op basis van jouw huisstijl en onze strategie ontwerpen we prachtige advertenties om zo potentiële kandidaten te overtuigen.

03

Analyse campagnes

Je ontvangt een eigen real-time dashboard om zo alle statistieken, zoals klikken, klikbudget en vertoningen, te kunnen bekijken.

04

Optimaliseren

Elke maand blijven we de campagnes verbeteren om zo de ideale personeelsleden te vinden voor jouw openstaande vacature(s).

Een unieke strategie voor het vinden van nieuw personeel

Onze strategie kenmerkt zich door het activeren van meer dan alleen de gewenste personeelsleden. We definiëren meestal drie subdoelgroepen zoals we je hieronder uitleggen. Als je gebruik maakt van ons abonnement gaan we automatisch aan de slag met deze complete methode.

Switchen van branche

Op zoek naar nieuw personeel en weinig tot geen specifieke opleiding benodigd? Met onze strategie vind je nieuw personeel uit een andere branche.
Voorbeeld: van horecamedewerker naar magazijnmedewerker.

Verleidingscampagne

Op zoek naar nieuw personeel met ervaring en opleiding in jouw branche? Met onze strategie verleiden we ervaren personeelsleden met bijvoorbeeld betere secundaire voorwaarden. Voorbeeld: ICT'er met auto van de zaak.

Verwijzingscampagne

Met deze strategie activeren we het netwerk van jouw gewenste personeelslid. Zo tonen we de campagne aan familie, vrienden en kennissen. Wordt de kandidaat aangenomen? Worden beide beloond met een leuke activiteit.

Prijzen

Een vaste pakketprijs exclusief klikbudget (4-6 euro per dag, naar eigen keuze). Bekijk hieronder de veel gestelde vragen voor meer informatie. 

Contact

Matthijs Drost

Marketeer

Goud

€495/ per maand per vacature

Zilver

€395/ per maand per vacature

Extra bij te bestellen

Fotografie

Sprekende foto’s zijn belangrijk voor de succesgraad van jouw campagne. Nog geen sprekende foto’s? Onze fotograaf komt  graag bij je langs.

Al vanaf 299,- excl. BTW eenmalig

Ideale vacaturepagina (coming soon!)

Een bewezen landingspagina ontvangen voor jouw vacature? Overtuig een kandidaat om voor jouw bedrijf of instelling te kiezen. Deze feature wordt begin Q2 2022 verwacht. 

Al vanaf 79,- excl. BTW per maand

Meest recente projecten

Hieronder vindt een overzicht van onze laatste projecten. Ben je op zoek naar een project die vergelijkbaar is met jouw situatie? Laat het ons weten!

Vacaturebooster marketing vacature promoten
Vacaturebooster marketing vacature promoten

Veel gestelde vragen

Hier vind je onze meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan aan onze specialisten. 

Op zoek naar nieuw personeel in de bouwsector?

Op dit moment is er een enorme schaarste aan goede bouwvakkers in Nederland. Daarnaast is er enorm veel vraag waardoor veel aannemers en bouwbedrijven op zoek zijn naar nieuw personeel. Daar helpt Vacaturebooster jou graag bij! Wij promoten jouw vacature(s) voor een vast bedrag per maand via social media. Samen bepalen we een ideale doelgroep zoals leeftijd, opleiding, woonplaats en nog veel meer. Lever ons afbeeldingen aan en wij ontwerpen prachtige advertenties op basis van onze unieke strategie. Met deze strategie activeren we het netwerk van jouw gewenste kandidaat. Zo tonen we de campagne aan familie, vrienden en kennissen. Wordt de kandidaat aangenomen? Worden beide beloond met een leuke activiteit. Je ontvangt een eigen real-time dashboard om zo alle statistieken, zoals klikken, klikbudget en vertoningen, te kunnen bekijken. 

Wij helpen jou bijvoorbeeld met het vinden van:

 1. Vacature werkvoorbereider
 2. Vacature uitvoerder bouw
 3. Vacature projectleider bouw
 4. Vacature bouw timmerman
 5. Vacature projectmanager bouw
 6. Vacature ZZP bouw
 
Facebook en Instagram beschikken over heel veel informatie, wij gebruiken deze informatie om zo specifiek mogelijk te kunnen adverteren. We geven je een voorbeeld: Jij bent op zoek naar een leerling timmerman in de regio van Amsterdam. Een profiel zou dan bijvoorbeeld moeten voldoen aan:
 1. Leeftijd van 17 – 25 jaar
 2. Straal van 15 km rondom Amsterdam
 3. MBO Bouwkunde (inclusief scholen)
 4.  Vrijgezel
 5. Heeft affiniteit met bouw gerelateerde onderwerpen
 

Interesse? Bel naar 0488 23 40 00 of stuur een e-mail naar info@vacaturebooster.nl

Vul je gegevens in

We nemen binnen enkele uren contact met je op geheel vrijblijvend.