Benieuwd naar onze meest recente projecten?

Hieronder vindt je drie use cases van projecten die we al gedaan hebben. Alle drie de projecten verschillen in veel opzichten van elkaar. Zo zijn de functies totaal verschillend en zijn ze werkzaam in verschillende branches.

Online Accountmanager Document Solutions

Ben jij een commerciële strijder met weinig ervaring maar heb je wel de ambitie? Kom dan eens langs voor een goed gesprek. We leggen je uit wat het inhoudt om documentsystemen te verkopen en welk leerproces er nodig is om tot de juiste resultaten te komen. Maak kennis met een interessante productgroep waarbij je contact hebt met facilitair inkopers, IT managers en ondernemers. Ben jij mans genoeg?

SEA specialist, Medior, regio Utrecht

Werken bij een dynamisch internationaal bedrijf waar groeien op nummer 1 staat? Waar jij hét verschil kan maken? Waar ruimte is voor jouw ideeën? Waar je kunt sparren met mensen die net zo gemotiveerd zijn als jij? Waar je de diepte in kan, aan de klantzijde? Daarom hebben we bij Maxilia de vacature SEA specialist medior. We zoeken jou als je weet hoe je (potentiële) klanten én Google moet aanspreken.

Werkvoorbereider, Calculator, regio Opheusden

Wij hebben plek voor een werkvoorbereider, calculator!
🍃Heb jij ervaring en affiniteit met tuinen🍃. Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij hebben een uitdagende plek met een goede groeimogelijkheden. Ben jij geïnteresseerd? Stuur een bericht of email naar info@kapaan.nl. Geïnteresseerd in deze baan? Stuur dan je motivatie en cv door naar info@kapaan.nl of bel 0488-483734

Dak- en zinkwerker, regio Dodewaard

Hou je van uitdagingen en wil je mooie projecten realiseren? Kroon Dak- en Zinkwerk is per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime dak- en zinkwerker. Ervaring is geen vereiste, maar interesse en liefde voor het vak vinden wij belangrijker.

Wat kun je verwachten?

Binnen vier stappen jouw vacature online promoten via social media (Facebook en Instagram). 

01

Kennis maken

Samen plannen we een digitale afspraak om kennis met jouw bedrijf of instelling te maken en zo de doelgroep en strategie te bepalen.

02

Bouwen campagnes

Op basis van jouw huisstijl en onze strategie ontwerpen we prachtige advertenties om zo potentiële kandidaten te overtuigen.

03

Analyse campagnes

Je ontvangt een eigen real-time dashboard om zo alle statistieken, zoals klikken, klikbudget en vertoningen, te kunnen bekijken.

04

Optimaliseren

Elke maand blijven we de campagnes verbeteren om zo de ideale personeelsleden te vinden voor jouw openstaande vacature(s).

Veel gestelde vragen

Hier vind je onze meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan aan onze specialisten. 

Lees onze beoordelingen

Jazeker, we hebben al meer bedrijven blij gemaakt met het boosten van openstaande vacatures. 

Fijn en vriendelijk bedrijf om mee samen te werken! Hebben ons goed geholpen in de werving van medewerkers.

  Corne van Eldik
  Corne van Eldik

  Eigenaar Sterk Elektro

  Door hun snelle service, flexibele houding en het maken van mooie advertenties hebben we samen mooie resultaten geboekt. Bedankt!

   Rudie Doeze Jager
   Rudie Doeze Jager

   Marketing Kroon Installatietechniek

   Vul je gegevens in

   We nemen binnen enkele uren contact met je op geheel vrijblijvend.